over mij

Als bevlogen manager en organisatieadviseur beschik ik over uiteenlopende kwaliteiten en ervaring om organisaties te versterken. Zodanig dat de dienstverlening optimaal aansluit bij de klant en medewerkers met plezier hun werk doen. Ik zet aan tot beweging waardoor organisaties en teams tot verandering komen.

ervaring

Ik heb bijna 25 jaar ervaring in het publieke domein waarvan 20 jaar bij de gemeente Den Haag in diverse rollen. Rode lijn hierin is mijn focus op het versterken van mens en organisatie. 
Na een aantal jaar gewerkt te hebben in het fysieke domein, heb ik in 2011, vanuit intrinsieke motivatie de overstap gemaakt naar het sociaal domein. Een complex geheel waarin ik mijn conceptuele kwaliteiten, mijn gevoel voor relaties en mijn daadkracht goed kwijt kan. Ik heb leiding gegeven aan diverse uitvoeringsorganisaties en heb na de decentralisatie in 2015 het jeugddomein in Den Haag verder vormgegeven onder meer als eindverantwoordelijke voor het Centrum voor Jeugd en Gezin.
Kenmerkend voor de veranderingsopgaven die ik leid is optimale samenwerking en efficiënt procesmanagement zodat de dienstverlening ook echt aansluit bij de klant.
In 2019 heb ik de stap gemaakt naar zelfstandig ondernemerschap vanuit de wens om mijn ervaring breder in te zetten. Juist de samenwerking tussen opdrachtgever en aanbieders is in mijn ogen cruciaal in de breedte van het sociaal domein. Graag richt ik mij daarom naast de lokale overheid zeker ook op (uitvoerings)organisaties dichtbij de burger in zorg, onderwijs, cultuur en andere dienstverlening.

opleidingen

  • DISC certificering
  • Coachingsvaardigheden
  • Lichaamsgericht coachen
  • Integraal waarnemen
  • Agile portfoliomanagement
  • SIOO verandermanagement
  • Bedrijfskunde 
  • Geodesie

privé

Ik woon in Rijswijk met mijn man en onze twee kinderen. Graag ben ik buiten voor een wandeling, een rondje hardlopen of racefietsen of ben ik in de moestuin bezig. Ook houd ik van koken, speel ik piano en lees ik graag. Ik maak actief deel uit van de Immanuëlkerk in Delft waarbij ik er op gericht ben om ook als kerkelijke gemeenschap impact te hebben in de maatschappij.

 

 

Neem contact op:
06-18421810
info@agnestroost.nl
Linkedin

Rijswijk (Z-H)
KvK: 74424939
bankrekening: NL47INGB0009286924 
algemene voorwaarden

© Auteursrecht Agnes versie 1.0