opdrachtgevers

Enkele referenties van opdrachtgevers:

Margot Nicolaes, Directeur - bestuurder DOK Bibliotheek Delft
Agnes weet je als geen ander een spiegel voor te houden. Direct en concreet, zonder het gevoel voor de persoon los te laten. Op die manier heeft Agnes bij bibliotheek DOK Delft verschillende teams in een veranderingstraject ondersteund en gecoacht. Met aandacht voor het proces en liefde voor de inhoud. Agnes heeft een hele prettige persoonlijkheid en blijft steeds de verbinding met de ander(en) zoeken, soms richtinggevend maar ook relativerend met gevoel voor humor. 

Arjan van Daal, Hoofd afval en schoon, dienst Stadsbeheer, gemeente Den Haag
Met Agnes haal je een zeer geroutineerde en scherpzinnige adviseur/projectleider binnen. Uiteenlopende kennis- en ervaringsgebieden en persoonlijke vaardigheden komen samen in haar aanpak waardoor ze in korte tijd de essentie van complexe organisatie- of managementvraagstukken weet te raken. Agnes heeft snel door waar de kansen en de knopen in een vraagstuk zitten en wie nodig zijn voor een oplossing met de beste slaagkans. Ze stuurt strak op inhoud en planning van haar opdracht. Maar als ze gaandeweg een tussenstap of kleine verandering in de aanpak verstandig vindt, maakt ze dat helder en tijdig bespreekbaar en kun je goed met haar sparren om snel tot een afweging te komen. Agnes vraagt, vraagt door, signaleert, luistert en praat je niet naar de mond. En niet onbelangrijk: ze heeft een verbindende en plezierige werkstijl, het is fijn om met haar werken. 

Margo van Rheenen, Bestuurder Xtra Welzijn
Agnes heeft als projectleider voor ons het proces rondom een inschrijving voor een aanbesteding getrokken. Ze gaf leiding aan de verschillende inschrijvingsteams en regelde de ondersteuning in waar dat nodig was. Met veel visie op de inhoud en oog voor het proces zorgt ze dat mensen zich graag inzetten voor het geheel. Waar dat soms niet vanzelf gaat, weet Agnes mensen weer “aan” te zetten om samen door te gaan.

Paul Broekhoff, Directeur Bibliotheek Den Haag en Haags Gemeentearchief
Van augustus 2018 tot en met juni 2019 heeft Agnes als organisatieadviseur gewerkt bij de Bibliotheek Den Haag en het Haags Gemeentearchief. De vraag aan haar was: maak een goede analyse van de stand van zaken in beide bedrijven ten aanzien van de organisatie, adviseer de directie over een verbetertraject ten aanzien van de organisatie en maak een start met de implementatie van dit verbetertraject. Agnes heeft dit met grote voortvarendheid opgepakt. Zij was in staat om in korte tijd een goede, sterke analyse te maken van de organisatie. Haar sterke analytische vermogen maakte dat zij de vraagstukken in de structuur in korte tijd scherp had. Haar mensgerichte aanpak zorgde er ook voor dat haar analyse breed door zowel management als medewerkers werd gedeeld en dat ook de voorgestelde verbeteringen konden rekenen op breed draagvlak in de organisatie. Zij heeft een realistisch verbeterprogramma opgesteld, waarbij zij in de uitvoering zakelijkheid met creativiteit wist te combineren. Ook bij de verdere implementatie van dit verbetertraject heeft zij een cruciale rol gespeeld. Haar kracht ligt in haar sterke analytische vermogen gecombineerd met die mensgerichte aanpak. Zij weet met deze aanpak een sfeer te creëren waarin iedereen zich veilig voelt en veranderingen niet alleen als bedreiging worden gezien maar ook als een interessante uitdaging.

Zoë Kwint-ElkerboutBestuurder 2Samen
Wij werken fijn samen met Agnes. Ze is betrokken, accuraat en flexibel. Ze denkt goed mee en speelt in op wat je als organisatie nodig hebt. Het leren werken met een Agile portfolio heeft ons echt een stukje verder gebracht.

 

Neem contact op:
06-18421810
info@agnestroost.nl
LinkedIn

Rijswijk (Z-H)
KvK: 74424939
bankrekening: NL47INGB0009286924
algemene voorwaarden

© Auteursrecht Agnes versie 1.0