DISC

Waarom....

... hebben sommige mensen een enorme weerstand tegen veranderingen terwijl anderen het juist opzoeken?

... wordt de één overtuigd door feiten en de juiste argumenten terwijl een ander vooral luistert naar wat het gevoel hem/haar ingeeft?

... nemen bepaalde mensen gemakkelijk de leiding op zich en vinden anderen het veel prettiger om te volgen?

... richten sommige mensen zich voornamelijk op doelen in het leven terwijl anderen handelen naar wat er op hun pad komt?

Het DISC model brengt voorkeursgedrag en -communicatie in beeld. Je hebt scherper zicht op je eigen voorkeur en op die van anderen. Hierdoor begrijp je (beter) wat jezelf en anderen motiveert en waarom jij en anderen bepaalde keuzes maken.

DISC bevordert open communicatie, versterkt relaties en vergroot persoonlijke effectiviteit.

 

gecertificeerd

Ik ben gecertificeerd door DISC Factor en ben onder de indruk van dit schijnbaar eenvoudige model waar heel veel uit te halen is. Voor individuen maar zeker ook voor teams.

 

aanpak

Het maken van een individuele DISC-analyse kost slechts een kwartier. Ik bied je een individueel gesprek waarin we dieper op de DISC-analyse ingaan, we bespreken wat je voorkeursstijl is, het gedrag dat je aan je omgeving laat zien en het gedrag dat je onder druk laat zien. Ik help je om de uitkomsten te interpreteren en op je eigen gedrag te reflecteren. Meestal heel verhelderend en het geeft vaak direct handvatten in je samenwerking en communicatie met anderen.

Daarna zoomen we tijdens een DISC teamsessie in op jullie verschillende voorkeursstijlen en samen krijg je beeld van de kracht van jullie team als het gaat over samenwerking, communicatie en het boeken van resultaten. We maken dit zo concreet mogelijk aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ook onderzoeken we samen hoe jullie team zich onder druk gedraagt. En bespreken we wat jullie helpt om als team effectiever te communiceren en samen te werken en zo krachtiger te worden. Het liefst door concrete afspraken en acties!

neem gerust contact op voor meer informatie of een prijsopgave

 

Neem contact op:
06-18421810
info@agnestroost.nl
Linkedin

Rijswijk (Z-H)
KvK: 74424939
bankrekening: NL47INGB0009286924 
algemene voorwaarden

© Auteursrecht Agnes versie 1.0